perjantai 2. heinäkuuta 2021

Ei mitään uutta auringon alla

 Saavuttiin Nallin kanssa tänne paatille parin kosten illan jälkeen. Tässä kävi nyt niin, että tämän koronan takia se kapteeni jumitti jonnekin karanteeniin, mutta Nalli lupautui tuuraamaan. Äijä ei kyllä ole koskaan tyyrännyt mitään kirkkovenettä suurempaa, mutta eiköhän tuo minun opeilla jotain ala oppimaan ja jos nyt kävisi niin, että hän karille vetäisi niin ei se maailma siihenkään kaadu. Veneitä saa aina uusia ja mikä sen mukavampaa kuin saada parhaan kaverin seuraa myös huomiselle arvatenkin helvetin ankealle veneretkellemme. Pakko kyllä oli käydä puhalluttamassa Nalli kaiken kostean jäljiltä. Äijä veti alle promillen ja lupasi tänään pysyä valkoisessa, joten huominen on turvattu ainakin näiltä osin. 


En toki siedä ruorijuopumusta, mutta pakko sanoa, että olen aika pettynyt Nallin panostukseen. Tuollaisen sivistyneen maistelun jäljiltä pitäisi puhaltaa vähintään kaksi ja puoli promillea, mutta taitaa kaveri tulla vanhaksi.


Ensitöiksemme päätimme muokata hieman huomenna tarjottavia tuulihattuja. Tilasin koko porukalle tuulihatut kahvipöytään ja nyt sain sitten kaapia sitä kermavaahtoa ja hilloa pois muiden hatuista, kuin Nallin, perheen tyttären ja tietenkin omastani.

Huomenna ennen H-hetkeä korvaan muiden vieraiden kermavaahdon partavaahdolla ja puolukkahillolla. Siinä on oikein sopiva coctail mokomille hapannaamoille. Gilette the best that man can get ja sitä rataa.. 

Nalli hankki myös ketamiinia eräältä ystävältään joka on jollain raviklinikalla töissä. Tätä mahtavaa ainetta ajattelin sujauttaa Jalosaaren patriarkan mojitoon heti päivän aloitukseksi. Kävi vielä niin uskomaton tuuri, että kapteeni tai joku oli jättänyt lääkekaappiin Viagraa, joten eiköhän se Jalosaarenkin muna saada edes kerran äijän elämässä pystyyn. Eikä siinä vielä kaikki, kuten jo TV-shopissa aikoinaan kerrottiin, ei todellakaan ei! Rouva Jalosaarelle on oma cocktail tulossa jossa sievoisen lisän tuo siankiima. Mitkään bileet eivät tietenkään ole mitään ilman tunnelman nostajaa, joten Nalli sujautti reilun määrän kokkelia kyseiseen mixtuuraan. Huominen päivä tulee olemaan ikimuistoinen monellakin tapaa. Meille Nallin kanssa ehkä hieman eri tavalla, kuin Jalosaaren sittisontiaisille.


Eräs televisiostakin tuttu kokki lupautui hoitamaan ruokapuolen ja ystäviä, kun tässä ollaan vuosien takaa niin hän lupautui modaamaan Jalosaaren käppänän pihviä vähän uuteen uskoon. Heitän nyt kaiken yhden kortin varaan ja toivon, ettei hän kehtaa ruveta valittamaan tällaisen julkkiskokin sapuskoista, etenkään sen jälkeen, kun muut kehuvat ne maasta kattoon. Voihan toki olla niinkin, että nököhammas jopa tykkääkin jäteöljyssä marinoiduista nahkahousuista... mistäs sitä koskaan tietää, millaista moskaa köyhät kotonaan pureskelevat. Luultavasti tollo ei edes huomaa ruoassaan mitään erikoista tai omituista.


No siinä hieman tulevaisuuden suunnitelmia, mutta enempää en paljasta! 


Eilen sattui kyllä varsin koominen tapaus, kun olimme Nallin kanssa juuri lopettelemassa pokeri-iltaa ja päätimme lähteä pistäytymään pikaisesti eräässä ravitsemusliikkeessä. Siellä törmäsimme yllätykseksemme Penaan joka kerskaili tarjoavansa meille koko illan perintönsä kunniaksi. Tiedä sitten mitä tämä helvetin jäkälänpurija on perinyt, mutta kyllähän meille Nallin kanssa ilmainen viina maistuu aina. Nalli ei ollutkaan koskaan vielä saanut kunniaa tavata Penttiä, joten siinäkin mielessä ilta ylitti monet odotukset. Nallihan osaa haastaa sujuvaa jänkhää vaikkei hän todellakaan ole mikään poronnussija. Äijä nyt sattui nuoruudessaan olemaan jollain kierolla tavalla innostunut kolttatytöistä ja siinä sitä sitten hänelle tarttui mukaan tämä kyky kommunikoida puhevikaisen lailla. 


Käskin tarjoilijaa hakemaan talon kalleinta juomaa pöytään ja saman tien pari pulloa, jotta ei ihan heti kesken lopu. Tarjoilijahan teki työtä käskettyä ja toi paikalle SkotlantilaistaThe Macallan M Decanter Single Maltia. Valitettavasti paikassa ei ollut tasoa sen kummempaan, mutta kyllä tällainen 5200 euron pullo juuri ja juuri täyttää alimmat laatuvaatimukset. Otimme niitä pari pulloa ja enempää kyseisessä paikassa ei kuulemma olisi ollutkaan. Kyseistä kurkunkostuketta tilataan shotteinakin varsin harvoin ja oli kuulemma baarimikon uran ensimmäinen kerta, kun joku oli tilannut kerralla kaksi pulloa. Siitä kiitoksena saimme ilmaiseksi vielä pari keskiolutta whiskypulloa kohden, mutta kieltäydyimme.

"Olemme toki kiitollisia siitä, että tarjoaisit ilmaiseksi, mutta bisneshän täälläkin pyörii ja elinkeinonne ei pyöri ilmaisia lahjoja jakelemalla. Maksamme oluet ehdottomasti. Raha ei ole tänään ongelma." -Totesin lipevälle hernekepille ja pyysin häntä tuomaan pöytään vielä pullon kalleinta shampanjaa.

Pena kehuskeli tilaamamme juoman makua aivan kuin kaltaisensa puukieli jostain jotain tajuaisi ja kaatoi kurkustaan muutaman huikan liikaa, sillä äijähän huusi jo tunnin päästä piikin olevan auki ja tästähän baarissa ilo aukesi. Siellä ne ravasi köyhimmätkin duunarit tiskillä kunnes kapakan taso alkoi laskea siinä määrin, että poistuimme Nallin kanssa naapurikapakkaan. Pena lieni jo juonut itsensä pöydän alle siinä kohden ja hyvä niin. Ei se äijä olisi omaa baarilaskuaan varmasti halunnut nähdäkään ja kun hän sen näkee, hän taatusti juo pari viikkoa lisää. Siinä se herran miljoonaperintö sitten jo hupeneekin mukavasti ja ehkä vielä jonain päivänä herra myy sen talonpaskansa ja saan ehkä laadukkaan naapurin tilalle. 


Naapuribaarista lensimme kadulle melko äkkiä, kun Nalli alkoi viihdyttää itseään varsin vetävännäköisen tarjoilijan kustannuksella. Hän ehdotti, maksavansa tuolle ruskeaverikölle 5000 euroa jos hän riisuisi itsensä alastomaksi takahuoneessa meidän nähtemme ja istuisi tyhjän kuohuviinipullon päälle. Rahat olisivat hänen, jos hän istuisi pulloon niin, että koko kaula uppoaisi hänen perseeseensä ja hän pystyisi nousemaan ylös pitäen pullon koko ajan annelissaan ja kävelemään viisi metriä.

Alta aikayksikön Nalli nostettiin päästä ilmaan paikalle tulleen lihaniskaportsarin toimesta. Äijä sattui olemaan kyseisen namupalan aviomies.

Ei tarvinnut kuulemma tulla kyseiseen kapakkaan enää koskaan.

Miksi naiset aina rakastuvat renttuihin?


No, eihän se hätä meillä vielä siinäkään iskenyt, vaan Nalli tilasi taksin ja ajoimme suorinta päätä erään palveluntarjoajan ovelle, nappasimme kyytiin muutaman iloluontoisen naisen ja suuntasimme siitä taas minun luokseni, sillä vaimo oli edelleen levittelemässä haarojaan jossain kuumakivihoidoissa. 

Päätimme ottaa ilon irti elämästä ja yllyttää seuralaisiamme mitä uskaliaampiin kokeiluihin. Oletteko koskaan nähdyt kengurupalloja joissa on lisäosana dildo? No en ollut minäkään ennen eilistä, mutta meilläpä oli pihalla naisilla oikein kengurupalloviesti. Siinä ne pomppivat alasti tapit haaroissaan pitkin nurmea kun me Nallin kanssa löimme vetoa voittajasta. Voittajalle olikin sitten tarjolla hyppelyä ihan erilaisessa ympäristössä, mutta herramiehenä en mene siihen sen enempää. 

Eikä se huvi siihen palloiluun loppunut, vaan täytimme kulottajahomon paljun marmeladilla ja annoimme daamien käydä siellä pienen painin. Kuten jo edellä mainittiin, oli Pena harmittomassa tilassa tämän yön. 

Tässä kohden yhden hupakon ilta päättyikin hieman ikävästi, sillä painin jälkeen hän astui johonkin pörisevien piikkiperseiden maanalaiseen linnoitukseen ja sai näitä kimppuunsa lukemattomat määrät. Marmeladi ei auttanut asiaa ja ottomaanien raivon omaavat pienet surisevat kostajat jäivät huoran ihoon kiinni pistäen häntä elämänsä voimissa. Shokkiinhan akka siitä meni ja jouduimme kutsumaan ensihoitoyksikön paikalle. Olisittepa nähneet herrojen tyrmistyneet ilmeet, kun paikalla odotti kymmenen marmeladin peitossa olevaa hytisevää huoraa ja yksi joka kieri nurmella tuskissaan. Saattoipa olla, että tämän keikan jäljeen sai parivaljakko myös avitella hetken omia tuskiaan, sillä sen verran kovasti näytti housejen etumukset äijillä pullottavan. 


Illan lopuksi sanoimme huorille, että pyytävät kaikki kynnelle kykenevät virkasiskonsa paikalle ja menevät soittamaan jalosaaren tuppikullin ovikelloa. Äijälle piti sanoa: "Naapurin Pentiltä terveisiä. Pena on huolissaan sinun naisasioistasi, sillä olet kuulemma mennyt lehmän kanssa naimisiin. Tässä sulle pihan täydeltä laatulihaa, Pena maksaa koko lystin alusta loppuun. Tee mitä ikinä tahdot, suostumme kaikkeen."

Jonkinlainen selkkaus siitäkin oli kai syntynyt, sillä Jalosaaren ämmä oli ensimmäiseksi avannut oven, eikä ollut varsinaisesti innoissaan miehensä lottovoitosta."

Menisi mokoma hapannaama pesemään vaikka pyykkiä tai lattioita. Kyllä vissi on niin, että miesten pitää saada välillä vähän irrotella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti