keskiviikko 30. kesäkuuta 2021

Mukavaa jutustelua rakkaiden naapureiden kanssa

 Näin Jalosaaren äijän pihamaallaan ja päätin muina miehinä mennä jutustelemaan hänen kanssaan.
Äijä vaikutti pelkän ulkoisen habituksensa perusteella hyvin happamalta ja kireältä, mutta en antanut moisen pikkuseikan häiritä missiotani.
Vedin maireimman tekohymyni naamalleni ja huusin äijälle: "Terve, hieno päivä tänään."

Äijä vaikutti edelleen ihmeellisen kireältä ja totesi: "No enpä tiedä. Tässä päivässä ei ole mitään hyvää jos ihan totta puhutaan."
"Mistäs nyt oikein tuulee? Aurinko paistaa täydeltä terältä ja linnut laulavat." Esitin jatkokysymyksen.
"Ei tässä ilmassa ja linnuissa vikaa olekaan, vaan tuossa saatanan naapurissa." Jalosaaren pikku apina totesi samalla osoitellen kuokkaansa Kulottajahomon suuntaan.
"Jaa, mitä Pentti nyt on tehnyt?" Kysyin hymyn yrittäessä pykiä suupieliini.
"Kysymys kuuluu mitä se ei ole tehnyt? Meille on tullut pizzaa, sementtiä ja perkele rikosetsivät kyselemään onko tämä äijä raiskannut jonkun meidän naisista. Sillä helvetin pervessillä psykopaatilla oli vaja täynnä meidän Lissun alusvaatteita ja taisi siinä ton teininkin pikkareita olla"
"Älä saatana!?" Totesin päätäni raapien ja esitin kauhistunutta. "Tiesinhän minä äijän olevan sekaisin, mutta tämä ylitti jo villeimmät kuvitelmani... niin, ei kai hän sentään ole raiskannut ketään?" 
"Siitä ei ole varsinaista näyttöä, mutta äijän vajassa oli jotain kortsupaketteja ympäriinsä ja poliisi oli nähnyt myös jotain kamppailun jälkiä siellä. Meidän naisväki ei ainakaan ole uhreiksi onneksi joutunut, alusvaatevarkauksia lukuunottamatta."-Äijä vaahtosi rabiesvaahdot suupielessään.
"No sepä hyvä. Mä en kyllä ymmärrä miten sekaisin se on viimeaikoina oikein mennyt. Ainahan se on touhunnut kaikkea outoa, mutta nyt hänellä tuntuu olevan vauhti tosissaan päällä" Purin poskeani ja yritin pitää pokkaa, olla huolestuneen näköinen ja yhtyä viemärirotan päivittelyihin. Samalla sain päähäni ehdottaa äijälle pientä palaveria. "Tuota noin. Mulla on tossa satamassa sellanen pieni purkki, joten ajattelin, että voisin kutsua sinut ja perheesi pienelle saaristoturneelle. Voisimme siinä sitten miettiä mitä voisimme näin naapureina tehdä asialle. Mitä nämä pizzat ja sementtisäkit sitten oikein olivat?"
"Kuulostaa oikein hyvältä. Uskon, että vaimo ja lapset pitäisivät pienestä lomasta. Tämän sekopään toilailut ovat käyneet koko perheen mielten päälle. Onko se sinun "purkkisi" kuitenkin niin iso, että mahdumme sinne kaikki? -Kyseli uuvatti tavallistakin tollomman näköisenä? "Ja mitä tulee niihin säkkeihin... ne eivät todellakaan olleet mitään saatanan sementtisäkkejä vaan betoniauto täydessä kuralastissa yhden jälkeen yöllä. Sen auton kuljettaja oli täydellinen kusipää ja hän uhkasi tyhjentää lastinsa pihalleni. Lasku kuulemma tulee joka tapauksessa perässä sementistä, jota en ole koskaan edes tilannut. Saatana, että pistää vihaksi. Oli aika lähellä, ettei homma mennyt fyysiseksi. Mä oisin kyllä ollut valmis tiputtamaan sen Mikki Hiiren siihen paikkaan!" -Uhosi naapurin paskanaama tehostaen sanojaan parilla ilmaan huidotulla iskulla. Todellisuudessa tämä saatanan lapamato tiputtaa korkeintaan oluttuopin kännissä pöydältä.
"Kyllä sinne mahtuu vaikka se onkin tuo mun arkipaatti. Sanooko Sunseeker Predator mitään? Onhan se pieni ja arkinen, mutta on se tähän asti täällä Suomen saaristossa riittänyt. Vähän on vaikea päästä vierasvenesatamiin kyllä jo tämänkin kanssa, niin toi parempi paatti mulla makaa Monacossa"
"No eipä sano mitään, mutta eiköhän se sitten selviä, kun päästään pelipaikalle." -Totesi Jalosaaren persjalka kalju kiiltäen. Mitä vitun jaloa tässäkin saatanan pökkelössä oikein on. Tällaisia juntteja tapaa päivittäin jossain saatanan Forssan sisämaassa, mutta mitä tällainen uusavuton googletietäjä tekee tässä meidän sivistyneessä naapurustossamme. Kyllä tämäkin uppotukki haalataan vielä kölin alta, kun aika koittaa.
"Lyödäänkö tästä suoraan päivä lukkoon? Miten ois nyt lauantaina. Pari päivää tosiaan pitää olla löysää tässä, että saan kapteenin paikalle. Hän on Sveitsissä lomailemassa parhaillaan" Heitin Jalohintille päästäkseni hänestä eroon.
"Kyllä lauantai kuulostaa oikein hyvälle. Ei taida siis olla mikään purkki jos kapteenikin tarvitaan?" 
Kysyi homo pöyristyneenä.
"Kenelle on kenelle ei. Kyllä minä pidän siitä, että on henkilökuntaa ja itse voi keskittyä ryypiskelemään. Kovin rahvaanomaista hankkia ruorijuopumus jonkun pienen lätäkköajelun tiimellyksessä. Amatöörit erikseen. Lauantaihin siis." Käännyin äkkiä kannoillani jottei läski enää koittaisi enempää raastaa hermojani ja suuntasin kohti kotiani ajatuksena kävellä suoraan talon läpi ja kolkuttelemaan Penan pahviovea. 
Tarvoin läpi oman pihani ja saavuin kulottajahomon pihankaltaiselle. Halvat pihalaatat kopisivat vastenmielisesti jalkojeni alla ja kaiken tämän mauttomuuden kruunasi pihan perukoilla komeileva junttipalju. Kuka vittu kylpee jossain limaisessa puukiulussa, kun tarjolla on hierovia ja valaistuja porealtaita? Vaikkei se rahasta olekaan kiinni, niin huolestutti miten nahkapohjaiset lakerikenkäni kestävät tämän rahvaanomaisen pihakaatopaikan rasitukset. Ennen kuin kerkesin edes koputtaa oli tämä vastenmielinen ihmispaska jo ovella. 
"Kah terve nuapuri!" Heitti Pena sillä junttimaisella poronpanijan murteellaan. 
"No mitäs tässä ihmeempiä. Tiedän kyllä, että meilläkin on ollut varsin värikäs menneisyys ja erimielisyyksiä, mutta mielelläni panisin ne nyt taakse jotta yhteiselo täällä naapurustossa olisi yhtä laadukasta, kuin asuinaluekin on." 
"No voe tokkiisa sehän vuan passoo. Ei tässä joutaskaan jokasen kanssa viäntöö ka tuo Jalosaaren isäntäki on niim maan vaikia ihimiin"
"Sitä hän todellakin on. Hän on aiheuttanut yhtä ja toista harmia täällä siitä pitäen, kun hän tänne muutti. Muistatko sen poltetun skootterin, joka makasi kyljellään tuolla lähimetsässä taannoin?" Kuulin luotettavista lähteistä poliisituttuni kautta, että tämä Jalosaaren sekopää olisi sen polttanut, sillä teinien moponpärinä on kuulemma käynyt hänen hermoilleen. Kaveri tuntuu ärsyyntyvän kaikenlaisesta metelistä. Oli muuten saatanan kallis mopo, Ei mikään ihan tavallinen kiinanromu." -Kerroin hinaajalle kaihoisasti itse polttamastani moposta.
"Miut se suatanan tolovana lavasti jonninmoiseksi raiskoojaksi. Ol äijä itte tuanunna akkasa rättilöötä miun liiteriin ja tie mitä muuta tua on tehnynnä. On se vuan sellaanen sekopiä notta paremp on pyssyy koirankuseman piässä siitä. Mitäpä jos paan sumpit porisoon?" Ehdotti Pena. 
"Jos siirretään toiseen kertaan kun mulla on tässä rotaareiden saunailta suunnitelussa. Lupasin järjestää seuraavan, kun mulla tossa meni monta kertaa välistä, kun olin siellä Etelä-Amerikassa vähän bisneksiä hieromassa" Tollanen vitun poronpanija ois varmasti jauhanut kahvipapujen sijaan jotain vitun poronpapanoita ja keittänyt ne kusessa. Kyllä nää saatanan perverssit lapinmiehet tiedetään. Mitään muuta ole ku perverssejä epäsikiöitä koko saatanan sakki. 
"Kah miekuu kuulin notta oisit vankillaan siellä joutunna" 
"No vittu mitä vielä. Tollasta paskaa noi kateelliset täällä väittää. Minun bisnekset on 100% rehellisellä pohjalla enkä kyllä kuunaan ole vankilassa istunut. Tämä on kuule hiukan eri luokan liiketaloutta, kun ne teidän poroerottelunne ja eläimiinsekaantujaisenne siellä saatanan jänkhällä. Anteeksi suorasanaisuuteni, mutta vituttaa, kun tollanen saatanan kolttasaamelainen tulee syyttelemään kaltaistani rehellistä ja kunniallista liikemiestä. Unohdetaan se sopu vaikka tässä ja nyt jos haluat riitaa haastaa." -karjuin tälle hampaattomalle torakalle.
"No elä elä mies, en mie mittään riitoo. Mie vuan toistelin mitä mie oon muilta kuullunna. En mie niien puhheita uskonunna. Mie oon raahan mies. Kättä piälle!" Homo sanoi ja ojensi karvaista ja suonikohjuista poron kuohitsijan kättään. Räkäisin keuhkolimat omaan kämmeneeni ja tartuin persereiän lapaseen. Siitä saatana äijä sille rauhaa niin, että tuntuu. Puristin vielä oikein kunnolla äijän reumaiset nivelet paikoilleen ja lähdin tarmokkain askelin kohti omaa rauhani tyyssijaa jossa odotti jo vuosikertaviini ja kunnon havannalainen. Vaimokin väitti lähteneensä jonnekin saatanan akkojen rentoutusviikonlopulle Naantalin kylpylään. Kyllä saatana sekin taas tiedetään mitä se horoperse siellä tekee, mutta tehkööt. Minä en siihen enää koske, on se sen verran rupsahtanut kuluneiden vuosien varrella. Kiitokset siitäkin kuuluu naapurin jänkhäpentille. Mokoma kulottajakyrpä saa kaiken elollisen nahistumaan ja kuihtumaan sadan kilometrin säteellä. Onneksi itsellä on sen verta rautaiset geenit, että olen immuuni tuollaiselle lapinnoituudelle. 
Päästyäni kotiin oli yllätyksekseni Nalli saapunut paikalle. Olohuoneen lattialla oli joku alaston nainen kontillaan ja Nalli veteli ihan pokerina kokkeliviivoja huoran persvaosta. 
Päätin yhtyä ilonpitoon, kaadettuani lasini täyteen viiniä ja varattuani kulottajahomolle kotikäynnin urologilta. Olin saanut mulkun sotun käsiini aikoinaan, kun hänen postiaan tuli meille ja avasin kuoret epähuomiossa ja täysin vahingossa. Minulla on valokuvamuisti, joten tupajumin tiedot ovat tallennettuna kovalevylleni niin kauan, kuin henki minussa pihisee.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti