sunnuntai 25. heinäkuuta 2021

Alastomuuden luonnollisuudesta

Alastomuuden kerrotaan olevan luonnollista tässä maassa ja väitettä puolustellaan sillä, että kautta aikojen täällä on saunottu ja uitu ilman rihman kiertämää.
Historia on toki kiistaton, mutta saman logiikan mukaan ihmisen ei kuuluisi käyttää maatöissä traktoria, sillä perinteisessä Suomessa ollaan aina tehty heinät viikattein ja kaivettu ojat käsin lapioin.
Perinteisessä maisemassa matkaa taitettiin kävellen, polkupyörällä tai hevosella. Lapset synnytettiin kotona saunassa kiukaalle, eikä kenelläkään olisi tullut mieleenkään lähteä sairaalaan moista lihajöötiä itsestään kampeamaan.
Kiukaalle synnyttäminen toi saunaan myös mukavan palvaamon tuoksun, joka nykymaailman saunoista valitettavasti puuttuu,
Esimerkkejä on lukuisia ja perinteisiin on tässä kohtaa turha vedota.
Elämme nykyaikaa ja alasti uiminen tässä  maailmassa on vain ja ainoastaan pervoilua ja itsensä paljastamista muille.

Vietin  muutaman päivän ystäväni mökillä ja jouduin ikäväkseni todistamaan mökkinaapureiden perverssiä taipumusta uida alasti. Moinen käytös ei  käynyt päinsä ja asiaan oli kerta kaikkiaan puututtava.
Naapureiden löysät palvivartalot roikkuivat,  tärisivät ja hyllyivät askelten tahdissa, pariskunnan kävellessä ja emännän imettimet heiluivat tuulessa, kuin märät hitsarin kintaat.
Isäntä vaappui kaljamahoineen naaraansa perässä kompastellen välillä valtoimenaan roikkuvaan lapamatoonsa.
Näky oli kertakaikkiaan irstas, rivo  ja vastenmielinen, suuntasi katseensa sitten kumpaan hyvänsä
Soisin kyllä nuorten naisten uivan alasti, jonkinlaista naamarajaa noudattaen, mutta tämän kaltaisen kauhuelokuvan katselussa ei ole yksinkertaisesti mitään luonnollista.

Yön pimeinä tunteina iskin ja levitin rietastelijoiden laiturille muutaman paketillisen nastoja, toivoen, että tämän vihjeen jälkeen viesti menisi perille, mutta turha toivo.
Nastajekku onnistui yli odotusteni ja molemmat pariskunnan jäsenistä huusivat, kirkuivat ja karjuivat tuskissaan nastoilla astellessaan, mutta valitettavasti jo muutamaa tuntia myöhemmin isäntä oli mahoineen ja letkuineen taas ympäristöä rumentamassa. Emakko sentään tajusi pysyä poissa laiturilta.

Ei auttanut muu, kuin suunnata matka kohti paikallista pornokauppaa ja ostaa laaja valikoima kaikenlaisia suristimia, täristimiä ja vatkaimia ja heitellä niitä ympäri pariskunnan puuvajaa.
Varsinainen lottovoitto oli läheisellä tiellä kävellyt nuori nainen, jonka päähän sain vedettyä säkin ja kaapattua hänet kaverini pakettiautoon.
Riisuin ja köytin naisen huolellisesti auton takaosassa, laitoin hänelle siteen simille ja suukapulan suuhun ja raahasin paketoidun alastoman kaunottaren naapurin puuvajaan.
Kokemus saattoi toki aiheuttaa naiselle jonkinlaisia traumoja, mutta vannon kuunniasanalla, että olin hänen kanssaan helläkätinen, enkä tehnyt hänelle kaappauksen lisäksi mitään muuta sopimatonta.

Saatuani naisen pimeään puuvajaan, soitin ensi tilassa nimettömän puhelun hätäkeskukseen ja kerroin nähneeni, miten naapurin pervo oli raahannut vajaan köytettyn rimpuilevan naisen, lukinneen oven ja poistuneen paikalta.
Kerroin hätäkeskukseen, että tilanne vaikutti todella pahalta, sillä äijä oli ollut täysin alasti ja hänen erektionsa oli erottunut pitkän matkan päästä selvästi. Nainen oli siis todellisessa vaaratilanteessa.
Heitin pari dildoa, käsiraudat ja pätkän köyttä vajaan paniikissa olevan naisen viereen ja poistuin vähin äänin paikalta.
Muutamaa minuuttia myöhemmin korviini kantautui mukavia sulosointuja: "Piipaa piipaa piipaa" ja äänen lähde läheni tasaisen varmasti naapurin tonttia, vaikka kaukana vielä olikin.

Onnetar oli todellakin puolellani, sillä alaston naapurin ukko saapui laiturilleeen aikeinaan mennä uimaan. 
En tunne tätä miestä ollenkaan, mutta tokaisin hänelle silti: "Terve. Kaunis ilma tänään. Uimaan ilmeisesti menossa?"
"Kyllä. Näillä helteillä kaipaa vähän viilennystä, eipä niitä muuten kestäisikään."-Totesi naapurin viskeraali ja katseli merelle.
"Olin itsekin juuri uimassa ja hyväähän se tekee, vaikka vesi alkaakin olla jo niin lämmintä, ettei se hirveästi enää virkistä." - Totesin hyväntuulisesti äijälle ja nauroin pääni sisällä tasaisen varmasti lähestyvää poliisiautoa.
"Vaimorukka ei voi mennä vilvoittelemaan ollenkaan, sillä joku idiootti oli levittänyt nastoja meidän laiturillemme eilen ja hän loukkasi jalkansa niin pahoin, ettei pysty kunnolla edes kävelemään." -Totesi äijä vakavalla naamalla ja selkeästi ärsyyntyneenä.
"Älä saatana!" - Huudahdin äijälle  muka hämmästyneenä ja jatkoin: "Kuka sellaista tekee? Täytyy olla kyllä todella sairas päästään, kun tollasta tekee. Siinähän voi käydä todella pahasti. Niiden nastojen takiako nuo poliisit teille tulee?" -Osoitin laiturille saapuvaa poliisipartiota ja keskustelumme katkaisi terävän käskevä huuto:" Poliisi! Mene laiturille makaamaan ja heti!"
Äijä oli ihan ihmeissään ja sönkötti hämillään jotain ja ilmoille kajahti uusi huuto: "Mene laiturille makaamaan!"
"Mutta enhän minä- "sopersi äijä epäuskoisen tyrmistyneenä.
"Mene laiturille makaamaan tai saat sähköä! Tämä on viimeinen varoitus" -Karjui kyttä yhä määrätietoisempana.
"Mistä tässä on kyse? Tässä on oltava joku vää....AIIIIII Saatanaa aiii sattuu!" -Naapurin molopää makasi kyljellään vaikeroiden laiturillaan, poliisin taserin napsuessa rytmikkäästi taustalla.

Katselin toimitusta huvittuneena ja sain vain töin ja tuskin pidettyä naamani peruslukemilla. Olin melkoisen varma, että äijän pervostelut munasillaan laiturilla päättyisivät nyt ainakin hetkeksi tähän.
Poliisit lähti raahaamaan alastonta vaikeroivaa pervertikkoa pois rannalta ja lukitsivat hänet munasillaan maijan taakse.
Seuraavaksi äijän vajasta löytyi järkyttynyt, sidottu ja suukapuloitu nuori nainen, alasti totta kai hänkin ja silmukka naapurin traanitynnyrin kaulassa sen kuin kiristyi.
Nainen oli todella järkyttyneen oloinen ja häntä varten paikalle tilattiin myös ambulanssi.
Tästä se möhömahainen pervo ei hirveän pienellä selviäisikään.
Parasta tilanteessa oli ehdottomasti se, että alueella on tapahtunut muutamia selvittämättömiä raiskauksia viime vuosina ja nyt poliisilla oli vahva epäilty niidenkin tekijäksi.
Olisi todellinen yllätys, jos poliisi saisi liitettyä äijän tavalla tai toisella niihinkin..

Möhömahan vaimo oli myös järkyttynyt kaikesta, sillä hän ei ollut todellakaan osannut ajatella rakkaasta aviomiehestään tällaisia asioita. On varmasti kova paikka tajuta olleensa vuosikymmeniä seksuaalirikollisen kanssa niin, ettei ollut itse aavistanut mitään.
Ilmassa haiskahti suloisen karvas avioeron ennakkotuoksu.
Vittuilulla on hintansa ja sen tämä perverssi pariskunta sai huomata omakohtaisesti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti