perjantai 9. heinäkuuta 2021

Asfalttityöntekijöiden kusipäisyydestä.

Olin ajelemassa Lamborghinillani viilentääkseni helteen tukaloittamaa oloani ja päädyin asfalttityömaalle.
Minut pysäytettiin brutaalisti ja jäin katselemaan, miten joku auringon raiskaama lyhyt kaljavalas lyllyi oranssin  jyränsä päällä ilman paitaa. Voi saatana, eikö nämä perkeleen työläisjuntit ymmärrä, että meillä kunnon ihmisillä on elämä elettävänämme? 
Äijällä ei tuntunut olevan pienintäkään tarvetta päästää minua menemään ja kiehuin raivosta autossani.
Kierrätin Lamboni moottoria ja puin tälle tuhkamunaiselle peräkammarinpojalle nyrkkiäni ja äijä katseli minua jotenkin flegmaattisen kyllästyneenä ja pudisteli rasvaista päätään, kuin olisin jollakin tavoin muka käynyt hänen hermoilleen,Jo oli kusipäällä otsaa!
Tuollainen saatanan talipallo kuuluu talvisin lintulaudoille, ei pudistelemaan päätään itseään paremmille ihmisille, joiden verovaroista hänenkin tulevat työttömyyskorvauksensa maksetaan.

Hermoni alkoi olla jo riekalaina, sillä kusipään jyräily ei tuntunut edistvvän millään tavoin. Huusin autostani pysäyttäjänä toimineelle naiselle, joka hänkin oli selkeästi jonkinlainen solariumaddikti : "Mikä saatanan tässä nyt oikein kestää? Etkö sinä duunari tajua, että jokainen minuutti, jonka minä tässä joudun seisomaan maksaa saman verran, kuin sinä saat koko vuodessa palkkaa?
Perkele, että tuollaisesta ilkivallasta pitäisi joutua edesvastuuseen."
Nainen katseli minua tylsistyneenä ja totesi: "Tässä ei nyt kenenkään tulot vaikuta, näethän itsekin, että tuolla ajetaan jyrällä ja valmistellaan uuttaa asfalttia ajokuntoon. On sinullakin sitten tasaisempi tie hetken päästä ajettavanasi."
"Saatana! Olen menettänyt takianne kallista aikaa ja rahaa jo sen verran, että voit olla varma, että nostan teitä vastaan niin suolaisen oikeusjutun, että sen jäljiltä sinä ja muut tuosta suojatyöporukastanne pääsette työvoimatoimiston asiakkaiksi, kun koko firmanne menee korvaustaakan alla nurin. Ilkivallanne on hintansa." -karjuin ämmälle, joka hänkin alkoi osoittaa suuttumuksen merkkejä..

"Sitä odotellessa -totesi nainen ja jatkoi: Ikävää jos joudut odottelemaan, mutta työtämme mekin tässä vaan teemme. Silloin, kun tie ei ole vielä ajokunnossa niin kaikkien on odotettava varallisuudestaan tai yhteiskunnallisesta asemastaan huolimatta. Sama pätee siis sinuun tai vaikka maan presidenttiin. Turhaan sä mulle raivoat, kun en mä tälle tilanteelle mitään nyt voi." -puolustautui nainen jo selkeän kireänä..
"Miksi nuo saatanan lihanuijat tekevät töitä ilman paitoja? En todellakaan haluaisi nähdä tuollaisten moukareiden puolialastomia vartaloita. Tuokin saatanan jokinorsu tuolla jyränsä päällä saa oksennuksen nousemaan kurkun päähän." -totesin tälle kiukkuiselle,  mutta varsin sievälle naiselle.
Nainen katseli minua hämäästyneen näköisenä ja totesi: "Oletko sattunut huomaamaan, että täällä on ollut viime viikkoina varsin kuuma? Helle itsessään nostaa lämpötilan aurinkoisilla paikoilla yli kolmeenkymmeneen asteeseen ja lämpö kertautuu, kun se osuu uuteen asfalttiin. Juuri valmistettu asfaltti on äärimmäisen kuumaa ilman helteenkin vaikutusta. Paita päällä homma olisi entistä kuumempaa."
"Ja vitut! -Totesin naiselle ja sanoin, että kyse on siitä, että nämä perkeleen munkkitynnyrit haluavat vain terrorisoida kanssaihmisiään esittelemällä kaljamahojaan ja lihaksettomia vartaloitaan. 
Kiskaisin paidan päältäni ja sanoin naiselle: "Tässä on sulle bööna vähän silmänruokaa. Jos miehet eivät osaa pitää kehoistaan huolta niin pitäkööt paidat päällänsä. Tässä sulle viimeiseen asti treenattu kasi pack."
"Tämä menee nyt varsin sopimattomaksi. Olkaa hyvä ja odotelkaa kaikessa rauhassa vielä hetki. Ei mene enää kauaa, että pääsette jatkamaan." -Totesi nainen nuivan kuivasti ja lähti ottamaan askeleita pois autoltani..
"Kuulehan nyt pimu. Minä kannatan tasa-arvoa ja vaadin, että sinä riisut paidan ja rintaliivit päältäsi. Kyllä sinulle kuuluu samat oikeudet, kuin noille karjuillekin. Tissit paljaaksi pimu. ja äkkiä" -Huusin naiselle ja hän ei vastannut sanallisesti mitään. Huomasin katselevani mimmin pystyssä olevaa keskisormea. Sen siitä sitten saa, kun yrittää edistää tasa-arvoa ja olla heikompansa puolella. Töykeäksi on mennyt kanssaihmisten käytös nykymaailmassa.

Hetken päästä tämä nainen nosti lätkänsä ylös ja päästi minut viimeinkin menemään. Ajoin hitaasti muutaman metrin ja tein lambollani muutaman donitsin uudelle asfaltille, jonka seurauksena renkaani repivät uuden asfaltin reunan rikki. Jyrän kodalle päästyäni sieppasin ostoskassistani ison pikkelssipurkin, jonka vaimoni oli kaupasta tilannut ja heitin sen täysillä jyrän kylkeen. Pikkelssi ja lasinsirut levisivät kaikkialle. Siitäs saivat, homot!
Huusin hölmistyneen näköisellä jyräpojulle: "Haista sinä terroristi vittu!" ja painoin kaasun pohjaan. Tietyömaan toisessa päässä olevat duunarit yrittivät pysäyttää minua, mutta toista kertaa en näiden paskapäiden vuoksi aikonut pysähtyä, joten kaasu pysyi lattiassa.
Toisen pään pysäyttäjä totesi tilanteen ja hyppäsi viime hetkessä alta pois.

Maailma on kovin epäreilu paikka. Eilinen päivä meni tätä asiaa puidessa poliisilaitoksella. Minä olin muka tämän jutun kusipää, vaikka minun liikkumisvapauttani oli törkeästi rajoitettu.
Köyhät ovat tunnetusti aina toisten samanlaisten pummien puolella ja minä jouduin taas kerran maksumieheksi. Saatanan siat! Tämä ei taatusti jää tähän..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti