keskiviikko 7. heinäkuuta 2021

Armeijan järjettömälle rahantuhlaamiselle on tehtävä loppu.

 Minä olen varsin isänmaallinen ihminen ja kannatan ehdoitta yleistä asevelvollisuutta tässä maassa. Olen myös veronmaksaja ja vaadin, ettei maksamiani verorahoja tuhlata nykyisellä tavalla täysin holtittomasti ja vastuuttomasti keskenkasvuisten ihmisten pyssyleikkeihin.
On totta, että maalla pitää olla puolustusvälineistöä aseiden, ammusten, erilaisten kranaattien, yms. muodossa ja on täysin ymmärrettävää, että armeijan varastot täytetään uhkaavien tilanteiden varalta näillä välineillä, jotta niitä voi pahan paikan tullen sitten hakea näistä kätköistä. Riittävä asereservi on välttämätön, jotta voimme  tehdä uusia ilmastointiaukkoja niiden uhkarohkeiden barbaarien päihin, jotka haluavat tulla tänne onneaan kokeilemaan.

Sitä minä en ymmärrä, miksi näitä kalliita välineitä tuhlataan ja kulutetaan rauhan aikana armeijan toimesta. Joku vääräleuka voisi alkaa sössöttää, että niitä tarvitaan uusien sukupolvien kouluttamiseen, mutta se on pelkkää paskapuhetta. Armeijan kapiaiset haluavat vain itse leikkiä niitä pyssyleikkejään tyydyttääkseen omaa lapsellisuuttaan. Kapiaiset ovat traumatisoituneet lapsuudessan, silläheillä ei ole ollut tarpeeksi legoja tai nallipyssyjä. Heidän murhanhimonsa on syttynyt jo lapsuudessa, jolloin on joutunut ampumaan käpylehmiä ritsalla muun mielekkään tekemisen puutteessa.

Miksi varusmiehille ei voisi vain yksinkertaisesti antaa käteen vesipyssyjä? Lippaiden täyttö olisi täysin ilmaista tässä tuhansien järvien maassa.
Kranaatit voisi puolestaan korvata esimerkiksi vesi-ilmapalloilla, jotka toki hajotessaan roskaavat ympäristöä, mutta maaston puhdistamisen näiden kranaattiharjoitusten jälkeen voisi hoitaa siviilipalvelusmiehet ja muu saman kaltainen roskaväki.

Tykistön voisi puolestaan korvata esimerkiksi suurilla ritsoilla, jotka sinkoaisivat taivaalle koiran paskaa. Varusmiehille tulisi näin tilaisuus harjoitella oikeasti elämään paineen alla tykistötulessa ja motivaatiokin olisi kohdallaan, sillä kukapa meistä haluaisi otta paskalatinkia vastaan omalla naamallaan? Tähän on toki omat poikkeuksensa, kuten Kauhavalaiset, mutta heistä nyt ei ole muutenkaan isänmaan toivoiksi, oli armeijamuoto sitten mikä hyvänsä.

Entä sitten ilmavoimat? He voisivat korvata Hornettinsa vaikka leijoilla ja taas säästyisi veronmaksajien rahaa kymmeniä miljoonia euroja. Niihin ihan oikeisiin koneisiin ei tulisi käyttötunteja ja ne pysyisivät priimakunnossa hangaareissa odottamassa vihollisen hyökkäystä.

Panssarivaunut voitaisiin korvata lihavilla varusmiehillä, joka tuntuu olevan nykymaailmassa ehtymätön luonnonvara. Näille läskikasoille annettaisiin läskipyörät, joilla he voisivat sotkea ympäri maita ja mantuja. Laihtuminen olisi taattua ja kyseisiltä palleroilta voisi veloittaa normaalia kuntosalien veloittamaa palkkiota kuntonsa kohentumisesta.
Kertyneillä varoilla voisi ostaa uusia vesipyssyjä ja näin armeija alkaisi pikkuhiljaa rahoittaa itsestään omia kulujaan ja veronmaksajien varat säästyisi järkevämpään käyttöön.
Armeijassa on tietenkin useita eri koulutushaaroja ja esimerkiksi laskuvarjohyppääjät voisivat kouluttautua uimahallien hyppytorneissa. Laskuvarjon virkaa toimittaisi vanhat sateenvarjot tai pöytäliinat. Jos niitä ei olisi saatavissa niin vanhainkotien käytetyt kroonikkovaipat ajaisivat saman asian.

Kaikki ongelmat ovat ratkaistavissa, kunhan vain käyttää hiukan tervettä maalaisjärkeä. Tällainen nykyisen kaltainen rahojen tuhlaaminen ei ole pelkästään vastuutonta vaan myös täysin moraalitonta.
Näilläkin säästetyillä verovaroilla saisi esimerkiksi taulutelevisioita linja-autopysäkeille ja taksitolpille. Mikäs sen mukavampi tapa odotella niitä joukkoliikennevälinettä, kuin katsella samalla kovaa pornoa tai väkivaltaviihdettä.
Ajattelen nyt puhtaasti rahvaan etua, sillä pienten virkistymishetkien jälkeen nämä työn sankarit olisivat paljon tuottavampia työpaikoillaan.
Minun autoissani on tietysti vakiovarusteena videotykit.
Itse en todellakaan suostu seisomaan missään räntäsateessa kaikenlaisten likaisten ja haisevien duunareiden joukossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti