maanantai 5. heinäkuuta 2021

Aurinkopaneeleita ja keraamisia koiria

 Saatana. Anteeksi karkea tapani aloittaa tämä teksti, mutta ovikelloani kävi tänään soittamassa joku hieltä haiseva viiksekäs kalju, joka yritti kaupitella minulle aurinkopaneeleita. Kyseinen äijänkuvatus kehtasi väittää, että paneelien käyttö on taloudellisesti kannattavaa ja säästän järjestelmän asennuksen jälkeen roimia summia sähkölaskuissani, kun nämä Suomen kesät ovat olleet viime vuosina kovin aurinkoisia.
Käskin äijän painella helvettiin pihaltani tai hänen vierailunsa pihallani tulisi olemaan kaikkea muuta, kuin taloudellisesti kannattava kokemus.
Äijä tyrkytti minulle käyntikorttiaan ja pyysi ottamaan yhteyttä jos tulisin toisiin ajatuksiin.
"Kuulepas nyt nahkatukka. Mä en ole vielä soittanut naapurimaan ystävilleni, jotka tulevat pientä korvausta vastaan polttamaan ton sun ruosteisen pakettiautosi tosta pihaa rumentamasta ja samalla korvauksella sä saat täyden hammashoidon luuvitosesta. Näytkin olevan pienen oikomahoidon tarpeessa. Ihan selvyyden vuoksi totean vielä samaan hengenvetoon, että en tarkoita naapurimaan ystävillä mitään kolmen kruunun sosiaalitanttalehmiä, vaan saat katsella karttapallosi toista sivua." Huusin lapasorsalle ja tehostin sanojani muutamalla napakalla tönäisyllä.
"Älähän nyt hermostu, töitäni mä vaan teen, kyllä mä lähden ihan suosiolla." -Änkytti peräpukama ja meinasi kompastua omiin sikopaimenen länkisääriinsä.
"Saatana! Sanotko sä tota kotirauhan häirintää työksi? Kyllä mä sulle perkele vielä työnteon näytän! Jos asuisimme Amerikassa niin olisin jo ampunut sinut vedoten kotiini tunkeutumiseen.
Tohelo ymmärsi yskän ja lähti menemään. Kehtasi mulkku vielä sanoa: "Hyvää päivänjatkoa kaikesta huolimatta."
"Haista sinä vittu ja muistakin pysyä poissa täältä jatkossa tai soitan idän kavereilleni." -Karjuin äijälle ja viskasin häntä vaimoni mauttomalla keraamisella koiralla takaraivoon. Koira osui keskelle kaljua ja teki siihen verta vuotavan haavan.
Lerppanaama uhkasi soittaa poliisin paikalle, mutta tuli ilmeisesti toisiin ajatuksiin kerrottuani hänelle, että paikan poliisipäälikkö on minun tuttuni ja homma kääntyy alta aikayksikön sellaiseksi, että hän on tullut pihalleni rettelöitsemään, kun en suostunut ostaa hänen paskajärjestelmiään.

Äijä lähti pihaltani ja kertoi, että saan kuulemma odottaa poliisin vierailua.
Soitin odotellessani Nallille ja käskin hänen soittaa äkkiä hätäksekukseen aggressiivisesta aurinkopaneelikauppiaasta, joka käy väkivaltaiseksi, mikäli kauppoja ei tule. Nalli lupasi hoitaa homman, joten olin ottanut ensimmäisen askeleen.
Hetkeä myöhemmin soitin samanlaisen puhelun eräälle naapurustossa asuvalle pokerikaverilleni Joonakselle ja pyysin myös häntä soittamaan samanlaisen puhelun hätäkeskukseen. Joonas lupasi hoitaa homman ja asia oli taas sen verran lähempänä loppukliimaksiaan.
Seuraavan puhelu sai muuan Pauli, joka myöskin kuuluu samaiseen pokeriporukkaamme.
"Kuule, sähän kaaduit eilen kännissä polkupyörällä, onko sun naama pahasti ruvella?" -Kysyin ystävältäni ja punoin seuraavaa siirtoani päässäni.
"Kyllä siinä aikamoisia ruhjeita ja turvotusta on. Vasen silmäni on muurautunut osittain kiinni. Vittumaisinta tässä on se, että multa katkesi pari hammastakin siinä rytäkässä." -Luetteli Pauli vammojaan.
"Haluatko saada hampaasi ilmaiseksi kuntoon ja tukun ilmaista kipurahaa?" -Kysyin Paulilta ja huomasin olevani taas kerran vahvasti niskan päällä tässä tilanteessa.
"Tokihan tuo kiinnostaa, mutta miten moinen sitten on mahdollista?" -Pauli kysyi selkeästi uteliaan oloisena.
Selitin Paulille, että hänen pitää lähteä Poliisilaitokselle tekemään rikosilmoitusta aurinkopaneeleja kaupittelevasta öykkäristä, joka herkesi eilen illalla hyvin väkivaltaiseksi, kun kauppoja ei tullut. Pauli lupasi hoitaa homman ja uskoin, että supliikkimiehenä hän puhuu helpolla lainvalvojat puolelleen.

Hetkeä myöhemmin poliisiauto kaarsi pihalleni ja pitelin "kipeää" päätäni jääpussin alla.
Poliisin astellessa pihalle vanhempi konstaapeli huomasi jääpussini ja kysyi: "Mistäs täällä on kyse?"
"Onpa hyvä, että saavuitte paikalle, Olin juuri itsekin soittamassa teille. Olen vasta juuri tullut tajuihini, sillä joku raivohullu kaupustelija löi minua päähän, kun en halunnut ostaa häneltä jotain aurinkokennoja. Perkeleen mulkku pääsi yllättämään, kun en yhtään osannut odottaa mitään yllätyslyöntiä." -huusin poliisille tuohtuneena.
"No niillä asioilla mekin täällä vähän ollaan, totesi konstaapeli ja jatkoi: Tämä kaupustelija kertoo ihan erilaista tarinaa ja väittää sinun olleen hyvin aggressiivinen ja väkivaltainen. Olit kuulemma heittänyt häntä jollakin koriste-esineellä päähän, kun hän oli poistumassa paikalta."
"Mitä helvetin paskaa tämä nyt on? Näin tällä sekopäällä vertavuotavan kaljun , mutta minulla ei ole asian kanssa mitään tekemistä. Luulin, että äijä on joku pillerihumalassa heiluva narkomaani, joka kyttäilee keikkakohteita, sen verran sekavaa hänen touhunsa oli." -Kerroin poliiseille.
"Meillä on nyt tässä kaksi toisistaan huomattavasti eroavaa tarinaa ja jompi kumpi niistä ei pidä paikkaansa." -Poliisi kertoi ja hiveli mietteliäänä partaansa.
Keskustelun katkaisi toinen poliisi, joka oli ollut yhteydessä hätäkeskukseen ja kuullut mielenvikaisesta aurinkopaneelikauppiaasta, joka oli pahoinpidellyt useampia ihmisiä alueella. Pahiten murjotulta oli kuulemma hampaitakin poikki.
"No tämähän alkaa selvitä pikkuhiljaa. Pistetään tämä kaupustelija hakuun ja tehdään rikosilmoitus pahoinpitelyistä. Rikosilmoitus tehdään joka tapauksessa, mutta onko sinulla jotain vaateita häneltä?" -Kysyi poliisi ystävällisellä ja osittain myötätuntoisellakin äänellä.
"Kyllä mä haluan saada siltä mulkulta korvauksia jos se on mahdollista. Olen hetki sitten saapunut Amsterdamista ja olen ihan poikki. Sitten piti vielä joutua omassa kodissa jonkin mielisairaan kusipään hyökkäyksen uhriksi. Haluan myös korvauksia vaimoni keraamisesta koirasta, jonka tuo paskiainen potkaisi kukkamaan kivetystä päin. Onhan se toki halpa, mutta esineellä on iso tunnearvo." -kerroin poliisille hyvin järkyttyneellä äänellä. :"Olkaa kilttejä ja ottakaa se sekopää kiinni, eihän täällä uskalla edes mennä nukkumaan."
Poliisi totesi määrätietoisella äänellä: "Voit olla varma, että hän saa vastata teoistaan. Tässä on niin monta asianomistajaa, ettei kaveri ihan helpolla tule pääsemään. Tuskin hänen työnantajansakaan haluaa noin holtitonta miestä pitää palkkalistoillaan. Ole huoleti meillä on miehen henkilötiedot ylhäällä, saamme hänet kyllä ensitilassa kiinni."
Poliisi poistui paikalta ja jäin itseeni tyytyväisenä röyhyyttelemään sikariani. Siitä sai rauhanhäiritsijä oikein isolla rukkasella vasten kasvojaan..

2 kommenttia:

  1. Itseäni kanssa vitutta semmonen turha häiriköinti. Esim klassikkona jehovantodistajat ja sen sellaset. Myös kaupassa nämä tekopirteet myyjät jotka tulee repimään hihasta ja myymään jotain 5G verkkoa. On se saatana kumma ettei koskaan saa olla rauhassa. Se on ihan okei jos joku tuntematon tulee ovelle jos on oikeasti jotain oleellista asiaakin. Kotirauha tuntuu olevan nykymaailmassa tuntematon käsite monellekkin ihmiselle.

    VastaaPoista
  2. Olen kanssasi täysin samaa mieltä. Minun pihalleni ei yksikään hyypiö tule asentamaan mitään homousantenneja. Sivistynyt maailma tietää monia esimerkkejä siitä, miten nämä 5-gay-antennit edistävät pride aivopesua käännyttämällä ihmisiä jehovantodistajien tapaan.

    VastaaPoista