torstai 15. heinäkuuta 2021

Pallogrillailua ja pissan juontia

En voi kerta kaikkiaan ymmärtää ihmisiä, jotka haluavat grillailla päivästä toiseen. Kulottajahomon alapuolella asuva rasvaprässi nimeltä Marko on terrorisoinut hienoa naapurustoamme jo viikkojen ajan haisevan grillinsä kanssa. Joka ikinen päivä, joskus parikin kertaan päivässä tämä mätisäkki käryttää pihallaan pallogrilliään ja minä muiden naapureiden ohessa saan kärsiä hänen kokkailujensa käryistä.
Sellaista päivää ei oleaan, etteikö tämä ylensyönyt ponttooni löhöilisi grillinsä äärellä olutpullo kädessään.
Mistäköhän tämäkin nuhjuinen pummi on ilmestynyt tämän alueen arvoa alentamaan? 
Pienen plussan naapurin löysä vompatti saa sentään siitä, että juo oluensa pulloista, eikä tölkeistä, kuten vähä-älyisillä heikomman aineksen yksilöillä on nykyään tapana.
Olutta ei saa pilata metallin maulla, mutta siitäkös tämä kiljukansa välittää tuon taivaallista?

Grillin sauhuttamiselle oli tehtävä jotain ja päätin itse toimia naapurustoni hyvän mielen ja raikkaan ilman lähettiläänä. Kaadoin pari kertaa ämpärillisen vettä tämän muumivartaloisen estrogeenipommin grilliin hän poistuttuaan paikalta, mutta apu oli vain hetkellinen. Ei aikaakaan, kun sama savua puskeva kyttevä tervamiilu puski palokaasujaan taas naapureiden kiusaksi, joten oli siis keksittävä jotain muuta.

Olin pannut merkille, että äijä juo aina saman merkkistä olutta, joten ostin sitä sitten itsekin. Vain todellinen juntti ja tollo juo tällaisia liemiä. Halvimpia kuralaagereita, joita  juomalla saa korkeintaan ripulin.
Kaadoin keskenkäyneen hiivamäskin pulloistani maahan, kusin pullot sen jälkeen täyteen ja painoin varta vasten tätä tarkoitusta varten ostamallani korkittimella kruunukorkit jälleen siististi pullojen päälle. Lopputulos oli täydellinen ja tuote oli, kuin suoraan kaupan hyllyltä, toki paljon laadukkaammalla sisällöllä.
Viilensin oluet jääkaappikylmiksi ja jäin vaanimaan läskiMarkon puuhia. Ei aikaakaan, kun odotukseni palkittiin ja pahaa aavistamaton mulkku lähti saastepesänsä läheltä taas jonnekin. Ryntäsin sutena paikalle.
Ensimmäiseksi sieppasin mulkun pihalla olevasta kylmälaukusta pari olutta ja korvasin ne omilla erikoisoluillani.
Seuraavaksi menin äijän saatepalollolle ja kaadoin hiilien joukkoon ison pussillisen vanhojen autonrenkaiden, saappaiden ja kumiveneen palasia. Grilliin lensi myös pari tyhjää öljypulloa ja kulottajahomon pyykkinarulta varastetut kalsarit. 
Ajattelin tehdä ukolle palveluksen, sillä hän tuntuu rakastavan grillinsä aiheuttamaa käryä, joten kärytetään sitten samalla oikein kunnolla.

Olin jo lähdössä pois pihalta, kun huomasin äijän puutarhapöydällä pussillisen hienoa sokeria. Sieppasin pussin ja palasin kylmälaukulle, jossa olin nähnyt pari isokokoista pihviä, Sokeroin simpanssin pihvit ja poistuin paikalta. 
Poistumisen hetkellä, äijän grillistä nousi jo pari metristä lieskaa ja koko pönttö oli vasta saavuttamassa sitä suurinta paloaan. Mustaa savua puski taivaalle koko grillin täydeltä ja haju oli sen mukainen.
Pullasorsa sai juuri sitä mitä hän eniten maailmassa tuntui rakastavan, eli helvetinmoista käryä ja tavallistakin kuumemman grillin.
Hyvää kesää kusipää. Mitä tänään syötäisiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti