tiistai 20. heinäkuuta 2021

Eläinten oikeuksista!

Minua on jo pitkään häirinnyt se tosiasia, että kaikenlaiset eläimiin sekaantujat saavat verhota omat perversionsa muka jonkinlaiseksi elinkeinoksi.
Ajatellaanpa nyt esimerkiksi keskiverto maitotilaa tässä maassa. Miksi maitotilalliselle pitäisi maksaa korvausta siitä, että hän saa sekaantua niihin lehmiinsä päivästä toiseen?
Saman logiikan mukaan valtion pitäisi maksaa minulle korvauksia siitä, että käyn silloin tällöin huorissa. Minun harrastukseni on toki paljon terveemmällä pohjalla, kuin näillä lehmiään panevilla maalaisjunteilla, joiden ainut tavoite elämissään on kerätä mahdollisimman iso lehmähaaremi itselleen.
Lehmät kiinnitetään pieniin karsinoihin, jotta farmarin on mahdollisimman helppo käydä hyppäämässä suloisessa paskan hajussa pukille ja puolustuskyvytön nauta joutuu päivästä toiseen alistumaan osaansa.
Kyseinen elinkeino on äärimmäisen irvokas ja vastenmielinen.
Kaikki alkoi aikoinaan lehmien lypsämisestä. Menneiden aikojen pervoille riitti mainiosti se, että kyseiset maalaistollot pääsivät hiukan kopeloimaan lehmien tissejä, käyttäen verukkeena sitä, että saivat muka maitoa, mutta todellisuus tässäkin oli täysin toinen.
Koko homman päätarkoitus oli päästä tissiin kiinni, sillä kukaan täysjärkinen nainen ei suostunut riisumaan paitaansa näiden hieltä ja paskalta haisevien vähä-älyisten tollojen edessä.
Nykyään netti on täynnä pornoa ja tissejä pääsee näkemään sitä kautta, joten maidontuottajat ovat siirtyneet lypsykoneisiin, mutta ovat menneet asiassaan vähän eteenpäin.
Lehmien ainut käyttötarkoitus on toimia naisen korvikkeena ja siksi koko elinkeino pitäisi kieltää.
Välillä nämä heinä hampaiden välissä kulkevat farmarijuntit lypsävät itseäänkin niillä lypsykoneilla, joten mietipä tarkkaan, kun seuraavaksi kaadat sitä maitojuomaa kahviisi. Siittiöpitoisuus hipoo lähellä viittä prosenttia jokaisessa tölkissä.

Entä sitten lampaat. Yleinen tieto on se, että naaraslampaan sukuelin muistuttaa kaikkein eniten naisen sukuelintä. Mahdollisesti niin, mutta mistä tämä fakta sitten on peräisin? Lampaita kasvattava peräkammarinpoikahan sen tiedon on vuotanut julki asetettuaan lampaan takajalat omiin kumisaappaisiinsa ja hoidettuaan lukemattomia testiajoja. 
Vertailukohta naisiin on tietenkin selvinnyt omien siskojen kanssa, joihin nämä farmarit estoitta sekaantuvat siinä missä lampaisiinkin.
Irvokkainta tässä kaikessa on se, että nämä maalaisjuntit oikeuttavat lampaisiin sekaantumisensa sillä, että heillä on kuulemma lampaiden suostumus seksiin.
Navetan ovella hän huutaa navettaan: "Kuka haluaa harrastaa seksiä kanssani" Ja lammas vastaa: "Määää!"

Sikojen kasvattamiseen en viitsi sen kummemmin edes puuttua, sillä valitettava tosiasia on se, että emakoihin sekaantuminen on niin suuren mittakaavan pervostelua, että suuri osa niistä on vapautettu yöelämään erinäisiin baareihin, klubeihin ja yökerhoihin. Siellä nämä siat röhkivät takajalkojen sorkkiensa varassa, verhottuina yleensä liian pieniin vaatteisiin. 
Sikafarmari on vapauttanut karjaansa lähes kaikkialle, mikäli sattuu kaipaamaan eläimellistä seksiä viihteellä ollessaan.
Valitettava tosiasia on se, että osa näistä emakoista tuntuu jopa pitävän seksistä ihmisten kanssa ja yrittävät yökerhoissa lähestyä muitakin miehiä, kuin navetan lippispäisiä heinä hampaiden välissä kulkevia farmareita.
Oikeastihan nämä emakot eivät pidä seksistä ihmisen kanssa, mutta farmarit ovat pumpanneet ne niin täyteen sian kiimaa, että kiimoissaan ne yrittävät röhkiä kaikille kaksilahkeisille, koirille ja muille töpselinokille.

Entä sitten poromiehet. Nämä jänkhän suurpervot ovat imeskelleet porojen kiveksiä jo vuosisatojen ajan. Homot poroukot kertovat muka kuohitsevansa porojaan, mutta kyllä tässä nykymaailmassa olisi muitakin keinoja hoitaa se porosonni lisääntymiskyvyttömäksi, kuin ottaa siltä suihin. Nunnuka nunuka lai lai lai ja porolta moloa poskeen.
Kulottajahomonkin huulet ovat venyneet kuonomaiseen muotoon vuosikymmenten poron munien imemisen seurauksena- Sairas äijä, pitää varmaan käydä taas kouluttamassa häntä tavalla tai toisella.

Esimerkkejä olisi vaikka miten paljon, mutta jättäydyn nyt näihin. Eikö olisi jo aika tehdä asialle jotain? Minä en nyt todellakaan puolustele mitään vegaanien porkkanan märehtimistä, kyllä kokolihapihvi on parasta maailmassa, mutta vaadin, että tuotantoeläimien systemaattinen seksuaalinen häirintä on lopetettava tähän paikkaan. 
Uskon, että pervot aiheuttavat eläimille suurta stressiä heiluessaan jorma tanassa niiden kimpussa. Suuri stressi lisää stressihormoonin eritystä ja se puolestaa maistuu pihvissä asti.
En myöskään pidä ajatuksesta, että erilaisissa kermakastikkeissa on joukossa farmarin lypsämää luomukermaa.
Linnaan pitäisi heittää koko sakki! Elämme kuitenkin jo 2020-lukua ja täällä sekaannutaan estoitta eläimiin, muka elinkeinon nimissä.
Hävetkää farmarit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti