perjantai 12. huhtikuuta 2013

Uusiutuvat energiamuodot ovat järjettömiä!

   Nykyisin puhutaan paljon uusiutuvista energiamuodoista ja vedotaan aina ilmaston lämpenemiseen tai yleiseen saastumiseen. On toki ikävää, mikäli ilmasto lämpenee ja maapallon elinolot huononevat, mutta mielestäni nämä energiamuotokeskustelut ovat silti väärä tapa purkaa tätä ongelmaa. Pari hyötyä ei riitä kumoamaan kaikkia vakavia haittapuolia.

  Tuulivoiman ekologista vaikututuksista puhutaan julkisuudessa paljon ja olen itsekin sitä mieltä, että pelkän ympäristön kannalta ajateltuna tällaiset turbiinit ovat varmasti vähemmän saastuttavia, kuin esimerkiksi hiilivoimalat. Kukaan ei kuitenkaan tunnu ottavan huomioon tuulivoimaloiden negatiivisia puolia. Aihetta saatetaan kyllä sivuta sen verran, että mainitaan niiden ulkonäölliset haitat tai ehkä myös niiden aiheuttama melu, mutta edellä mainitut haitat ovat kuitenkin ainoastaan jäävuoren huippu.

    Tuulivoimalat sijoitetaan yleensä  aukeille paikoille, kuten isoihin laaksoihin tai kenties suurimpiin vesistöihin. Kukaan ei kuitenkaaan tunnu välittävän siitä tosiasiasta, että siellä missä on turbiineita, on myös lintuja.
Ajatellaanpa nyt hetki ihan tavallista munaa keittävää homoseksuaalia. Pahaa-aavistamaton homo keittelee niitä muniaan ja kesken keittämisen tulee naurulokki ja heittää jätöksensä suoraan turbiinin päälle. Linnuissa on kuitenkin aina esimerkiksi salmonellaa ja muita tauteja. Salmonella siirtyy lokin ulosteesta turbiiniin ja edelleen turbiinin kautta sähköverkkoon, päätyen lopulta esimerkin homon munakattilaan.
Homo syö munansa ja ei aikaakaan, kun hänellä alkaa pakki velloa. Tilanteen ongelmallisuutta lisää se, että kaikki ripulilääkkeet ovat tarkoitettu naisille, joten mitä tämä homo voi ongelmansa kanssa tehdä? Oletteko muka nähneet yhtäkään ripulilääkemainosta, jossa päähenkilönä olisi mies? Minä en ainakaan ole törmännyt miesten ripulilääkkeeseen, joten homo on ripulinsa kanssa omillaan. Heteromiehellä tätä ongelmaa ei tietenkään ole, sillä kuka hetero muka söisi munaa? Suomessa on aika paljon homoja, joten ei heidänkään ongelmiaan sovi jättää energiatuotannossa huomiotta. Puhutaanhan nykyisin homojen avioliitto- ja adoptio-oikeuksistakin, joten eikö olisi aika olla levittämättä heille mielivaltaisesti ripulia pelkkien ympäristöasioiden vuoksi?

   Aurinkokennot eivät ole yhtään sen parempi vaihtoehto. Linnut ulostava näihin kennoihinkin ja edellä kuvatun tapahtumaketjun mukaan se homoseksuaali on taas kurat kalsareissa. Homoja pidetään kyllä usein neiteinä tai ehkä jopa ämminä, mutta niin naisellisia he eivät kuitenkaan ole, että he voisivat syödä naisten lääkkeitä. Tällainen ajattelutapa on karkeaa aliarviointia.
Aurinkokennot tuntuvat kiihottavan myös hirviä, sillä olen kuullut paristakin tapauksesta, jossa hirvet ovat tulleet puutarhaan syömään omenoita ja penkomaan kasvimaiden istutuksia. Molempiin asuntoihin oli asennettu aurinkopanaaleita. Ei ole hirveän mielekästä pilata homojen elämää ja luopua omasta ryytimaastaan ihan vain sen vuoksi, että ilmasto lämpenee.

   Puhutaanpa lopuksi vielä autojen biopolttoaineistakin. On todistettu, että esimerkiksi grillien rasvakeitinten ölyllä voi parin suodatuksen jälkeen ajaa dieselkäyttöistä autoa. Kuulostaa kyllä ihan hyvältä ja olen itsekin nähnyt, että tekniikka toimii jopa käytännössä, mutta onko mitään järkeä ruveta antamaan autoille polttoaineeksi rasvaa? Tämä maa on jo täynnä liikalihavia ihmisiä ja lemmikkieläimiä. Mikä helvetin pakkomielle ihmisillä on ruveta lihottamaan vielä autokantaakin? Hetken päästä autot eivät jaksa kiivetä mäkiä ylös ja huomaat työntäväsi autoasi pienimmissäkin ylämäissä!
AIVAN!! otankin sanani takaisin! Nämä rasva-autotahan ovatkin varsinainen ekoteko. Antaa autojen lihota vaan niin läskit joutuvat työntämään niitä autojaan ja laihtuvat samalla itse. Tämähän on suorastaan nerokasta. Jokaiselle läskille pitäsi valtion toimesta lahjoittaa lihava auto. Läskit laihtuisivat ja katukuva kaunistuisi. Mielummin minä lihavaa autoa katselisin, kuin näitä lylleröitä, joita nykyisin näkee katukuvaa saastuttamassa.

   Yleisesti olen kyllä ydinvoiman kannalla. Saisivat sedät SETA:ssa mielenrauhan ja onhan ydinvoima kunnolla toimiessaan äärimmäisen tehokas ja puhdas energiamuoto.  Ydinonnettomuuden sattuessa paikalle voisi perustaa nakkikioskiparatiisin ja siirtää kaikki maamme läskit sinne.  Ydinvoimalaonnettomuus kaunistaisi katukuvaa kertaheitolla, vaikka olisikin äärimmäisen vakava ja ikävä asia ympäristöä ajatellen. Kaikista ikävistä asioista on löydettävissä aina positiivisiakin puolia, kunhan hetken miettii. Läskit olisivat onnellisia, kun jokaisessa korttelissa olisi vähintään 15 grilliä, kebabravintolaa, pizzeriaa yms paskaruokalaa.
Läskit eivät paljon säteilystä välittäisi, sillä sellaisen 50 sentin traanikuoren läpi ei pääse väkevinkään säteily! Läskien oma rasva puolestaan säteilee kaiken sen epäeettisen paskaruoan ahmimisesta sen verran ulospäin, että heidän lähelleen ei ilman suojapukua kannata juurikaan mennä.
Jos läskin perseeseen kiertäisi hehkulampun niin varmasti hehkuisi ja kirkkaasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti