tiistai 2. huhtikuuta 2013

Makkara on mielikuvissa penis?

   Miksi grillimakkaroista on tehty muodoiltaan hyvin penismäisiä? Onko ihan sattumaa, että se penisvastine kärventyy ensin grillissä lähes letaaleihin celsiusasteisiin ja sen jälkeen se siepataan käteen ja alkaa ihan käsittämätön lipominen ja näykkiminen? Luulen, että kyseessä ei ole niinkään halu syödä makkaraa sen hyvän maun takia vaan lähinnä juurikin sen penismäisen ulkonäön vuoksi.

   Ajatellaanpa hetki vaikka Suomalaista miestä, joka ei sulkeutuneisuudessaan pysty käsittelemään minkäänlaisia homoseksuaalisia ajatuksia, jotka liittyvät häneen itseensä. Homot kiinnostavat kyllä useimpia miehiä, mutta asian myöntäminen edes itselleen on enemmän, kuin häpeällistä.
Makkara on mitä parahin tapa lähestyä sitä omaa salaista homoseksuaalisuuttaan täysin viattomalta näyttävällä tavalla. Nämä kaapissa elävät kaljamahaiset plösöt ottavat ahnaasti sen luonnonsuoleen sullotun lisäainemöykyn pikku kätösiinsä ja levittävät pintaan hiukan ruskeaa tahnaa, joka sinappinakin tunnetaan. Luonnonsuoli ja ruskea tahna sen pinnassa ovat jo mielikuvanakin homopaa, kuin kaksi miestä yhdynnässä. Kovemmista otteista haaveilevat laittavat usein myös ketsuppia kyytipojaksi jotta punainen väri saisi aikaan mukavia mielikuvia anaalineitsyyden menettämisestä tai muusta vastaavasta.
Ympärileikatusta ns. esattomasta haaveilevat luonnollisesti kuorivat sen lihaisan herkkunsa ennen syömistä.  Kaikenlainen lipominen ja näykkiminen kuuluvat luonnollisena osana tähän "kuuman" makkaran syöntiin olipa se herkkupala esivalmisteltu syömäkuntoon sitten millä tavalla hyvänsä.

   Makkaraa grillaillaan usein mökillä kaljapäissään miesporukalla. Mökkiläiset haluaisivat tietenkin kosketella ensisijaisesti toisiaan, mutta homoseksuaalisuus on tässä maassa edelleen suuri tabu. Miehet menevät grillailemaan makkaraa ja höpöttävät hiukan niitä-näitä, mutta samaan aikaan mielessä pyörii vain ja ainoastaan niiden kavereiden toisenlaiset makkarat. Rohkeimmat menevät ehkä saunomaan ja alasti uimaan, jolloin voidaan vaivihkaa hiukan vilkuilla, että millaista varustusta olisi tarjolla jos vain uskaltaisi tehdä aloitteen.


   Suomalaiset naiset toimivat pitkälti samoin, kun miehetkin, mutta heillä on sikäli helpompaa, että heidän ei tarvitse lähestyä tätä ongelmaa häpeän kautta. On ihan luonnollista elää heterosuhteessa ja olla kiinnostunut miehen peniksestä. Naisilla tämä häpeä liittyy lähinnä karjalanpiirakkaan tms.

Naiset esittävät usein kanssasyöjilleen niitä "makkaran" käsittelytaitoja. Naistenkin rituaaleihin kuuluvat ylikorostettu näykkiminen ja lipominen, mutta näillä eleillä on usein tarkoitus viestittää miespuolisille syöjille halusta rakastella. Imetään hiukan bratwurstia ja katsellaan, että miten vastakkaista sukupuolta olevat asiaan reagoivat. Se mies, joka innostuu eniten aiheesta pääsee puuhastelemaan toisenlaisten makkaroiden parissa.

   Maun takia makkaraa tuskin syö kukaan. Haluan nähdä sen ihmisen, joka ihan oikeasti väittää pitävänsä siitä rasvassa kyllästetystä lisäaineilla raiskatusta jauhomössöstä, johon on lisätty sian niskanahkaa ja muita teurasjätteitä. Ainesosia, jotka eivät lihateollisuudessa oikein muuhun kelpaa, kuin makkaran valmistukseen. Koko paketti pakattuna vielä lampaan suoleen. Sairasta ja kuvottavaa, mutta äärimmäisen tehokas tapa viestittää seksuaalisia signaaleja ympäristöön

1 kommentti:

  1. Hieno ja oivaltava kirjoitus. En ole ajatellutkaan asiaa aikasemmin näin. Kesällä tulee nämä neuvot käyttöön :)

    VastaaPoista