maanantai 22. huhtikuuta 2013

Tupakoitsijat pakkohoitoon!

   Olen pitkään miettinyt, miksi tupakointi on Suomessa laillista. Kaikkihan me tiedämme, miten haitallista tupakointi on terveydelle. Minun ei tarvinne kertoa keuhkosyövästä tai tupakan aiheuttamista kuolemista, eiköhän ne ole meille kaikille entuudestaankin tuttuja juttuja. Minua ihmetyttää miksei tupakoitsijoita laiteta mielisairaalaan pakkohoitoon kaikkien muiden hullujen joukkoon. Jos ihminen yrittää tehdä itsemurhan, hän joutuu hoitoon, sillä oman henkensä riistäminen ei ole Suomessa luvallista. Jos haluat päättää päiväsi nopealla ja usein jopa siistilläkin tavalla, sinulla on selkeästi mielenterveysongelmia. Tupakointi puolestaan on luvallista, vaikkei se nykyisellään enää niin hyväksyttävää olekaan. Miksi ihminen saa tehdä luvallisesti  hitaan itsemurhan tupakan avulla, mutta esimerkiksi hirttäytymistä ei suvaita? Tupakoitsija kohtaa loppunsa äärimmäisen usein niin, että hän yksinkertaisesti tukehtuu omaan limaansa. Millä tavalla se limaan tukehtuminen on hienompi ja hyväksyttävämpi tapa lähteä täältä, kuin tukehduskuolema hirttosilmukkaa käyttäen?
  
    Olen sitä mieltä, että kaikkien suomalaisten pitäisi mennä lakisääteiseen verikokeeseen. Jos verikokeessa todettaisiin ihminen tupakoitsijaksi, hänen otsaansa polttomerkittäisiin isoilla kirjaimilla sana: Tupakoitsija. Polttomerkitsemisiä hoitamaan palkattaisiin pitkäaikaistyöttömiä. Verikokeiden ottamiseen ja polttomerkitsijöiden palkkaamiseen menisi tietenkin paljon rahaa, joten maksumiehiksi laitettaisiin tietenkin nämä tupakoitsijat. Polttomerkkejä vois käyttää samalla tavalla myös muihin yhteiskunnan ongelmanaiheuttajiin, kuten homoihin, pedofiileihin, yms perversseihin. Polttomerkeillä saataisiin rajattua myös narkomaanit, alkoholistit ja muut rikolliset, kunnon väen joukosta.. Unelmatilanne olisi se, että kaikki poikkeavat olisi polttomerkitty ja merkkaamattomat ihmiset olisivat joko normaaleita tai sitten niitä, jotka ei vielä olisi jääneet kiinni teoistaan. Asiointi ihmisten kanssa olisi huomattavasti mutkattomampaa, kuin nykyisin. Voisit yhdellä vilkaisulla karsia sen paskasakin pois elämästäsi.
Käytän itsekin kyllä alkoholia ja välillä aika miehekkäitäkin määriä, mutta mitään ongelmaa minulla ei alkoholin suhteen ole. Vain tyhmät, selkärangattomat lapamatoluuserit jäävät koukkuun. Myönnän kyllä myös röyhyytteleväni välillä paksuja havannalaisia, tms laatusikareja, mutta sillä ei ole tupakoinnin kanssa mitään tekemistä.

   Tupakoitsijoita tulisi hoitaa mielisairaaloissa niin, että aluksi heidät vietäisiin hoitoa varten suunniteltuihin tupakkakammioihin. Kammiossa olisi mahdollista polttaa muutama savuke jos siltä tuntuisi. Kammioihin johdatettaisiin joka tapauksessa niin paljon tupakansavua, että tupakoitsijat pökertyisivät sinne käryyn. Kammiosta nämä tajuttomat lo-life ääliöt raahattaisiin vieroitushuoneisiin, joissa heidät kiinnitettäisiin lepositein sänkyihin. Sängyssä nämä tollot viettäisivät seuraavat kaksi viikkoa, katsellen tauotonta videokuvaa kuolevista keuhkosyöpäpotilaista. Jos hoidettava olisi vastahakoinen ottamaan hoitoa vastaan, hänelle annettaisiin sähköiskuja niin kauan, että videotarjonta kelpaisi. Vieroitusoireista valittaminen tai tupakan mainitseminenkin aiheuttaisi tasaisesti kasvavia sähköiskuja.
Edellä mainitun hoitokauden jälkeen potilaat pääsisivät liikkumaan osastolla tarkan valvonnan alaisina. Valvontaaa tehostaisivat lukuisat mikrofonilliset videokamerat. Mikäli potilas mainitsisi tupakan, siitä seuraisi heti parin viikon pakkoloma lepositeissä.

   Pitkän hoitokauden jälkeen jokainen potilas olisi takuuvarmasti vieroittunut tupakasta ja heidät olisi aika kotiuttaa normaaliin yhteiskuntaan. Potilaita valvottaisiin kuitenkin äärimmäisen tarkasti. Jos potilas hairahtuisi tupakka-askille, hänet palautettaisiin välittömästi mielisairaalaan kokemaan sama hoitomuoto uudestaan. Toistamiseen vieroitetulle potilaalle tehtäisiin kuitenkin lobotomia, ettei hän enää yksinkertaisesti voisi ajatellakaan tupakkaa.
  

1 kommentti:

  1. We know that vapers have their own favorite style of RDA, so we understand that choice and the cheap suorin drop are very important. Hope everyone can find the best tank and eleaf elven kit for their vaping.

    VastaaPoista