keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Heppatytöistä

   En tiedä mitä on tapahtunut, mutta blogiin on tullut ryntäys joltain virtuaalitallilta. Eikö niille hevosihmisille enää ne kavioeläimet ja paskanluonti riitä? Pitää tunkea vielä virtuaalimaailmaankin paskaa lapioimaan.

   Nuoruudessani hevosista oli kiinnostuneita ne koulun hylkiötytöt, joille ei pojilta herunut suosiota. Ilmeisesti lihaksikkaat eläimet toimivat jonkinlaisena korvikkeena teini-ihastusten kaasuttellessa mopoillaan niiden nätimpien perässä. Olihan siellä myös näitä hitaammin kukkaan puhkeavia yksilöitä, rumia ankanpoikasia, jotka jättivät hevoset heti, kun kaksilahkeisilta herui huomiota.

   Jos täällä nyt joku hevosihminen käy, niin voisi sitten vastata pariin kysymykseen:

1. Millä perusteella ratsastusta harrastavat väittävät ratsastuksen olevan liikuntaa? Tai onhan se tiettysti raskasta saada se oma painava perä sinne korkealle, mutta kun se perse siellä selässä on, tekee hevonen kaiken työn.

2. Saako naiset orgasmeja siellä hevosen selässä kun klitoris kivasti hankautuu siellä hevosen hölskyessä eteenpäin? Tämä olisi kyllä ehkä jopa ihan pätevä syy harrastaa ratsastusta. Naiset kun on niin häveliäitä eivätkä kehtaa rehellisesti runkata.
Vai onko hevonen kenties muutenkin miehenkorvike? Kieli pitkällä painellaan hevospolon selässä kuvitellen alla todellisuudessa olevan kiimainen tosimies.

3. Ovatko kaikki ratsastavat miehet homoja?

25 kommenttia:

  1. Emme tule virtuaalitallilta, vaan foorumilta ;)


    1. Millä perusteella ratsastusta harrastavat väittävät ratsastuksen olevan liikuntaa?
    - Kun hevosella ratsastaa oikeasti, tulee käyttää sekä vatsalihaksia, selkälhaksia että jalkalihaksia että se hevonen tekee sen, mitä pyydetään ja vaaditaan. Hevosen tulee kulke selkä ylhäällä ja polkea takasillaan etusen jälkeen, ja tämä ei tapahdu kaikilla hevosilla luonnostaan, vaan se tulee ratsastaa siihen muotoon. Ratsastus on oman kehon hallintaa täysin, ja jos kehooaan ei hallitse ei ratsastuksesta tule yhtään mitään. Tervetuloa kokeilemaan ihan oikeasti osaavan hevosen selkään!! Tämä laji ei ole todellakaan helppo, vaikka se siltä voi näyttääkin.

    2. Saako naiset orgasmeja siellä hevosen selässä kun klitoris kivasti hankautuu siellä hevosen hölskyessä eteenpäin?
    - Jos istuu römpsällään, istuu aivan väärin. Ihmisellä on istuinluut (jopa sinun läskiperseen uumenistä sellaiset löytyy!), ja niillä istutaan satulassa.

    3. Ovatko kaikki ratsastavat miehet homoja?
    - Ei. Ovatko kaikki moottoripyöräjengiläiset rikollisia?


    http://forum.hevostalli.net/read.php?f=9&i=1026152&t=1026152 <-- täältä me tullaan!

    Paskaa kevättä sulle, toivottavasti tää sun ahdistus joskus loppuu :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos viestistäsi Anonyymi. Ahaa, oikein foorumilta tulette, hienoa!
    Kaunista kevättä sinulle, eihän minua, tuskin Lalliakaan, ahdista.

    Silti mielestäni on huono vitsi väittää tuon olevan liikuntaa.

    "Tervetuloa kokeilemaan ihan oikeasti osaavan hevosen selkään!!" Niin, eli itsekin myönnät, että se hevonen siinä osaa, et sinä.

    VastaaPoista
  3. Itse en harrasta ratsastusta, toki olen sitä muutaman kerran kokeillut ja olen aivan samaa mieltä, ei se mitään hikiliikuntaa ole. Liikuntaa on, kuten golf ja formulatkin.
    Oikeaoppinen ratsastus varmasti kehittää keskivartalon lihaksia ja syviä lihaksia, mutta ei siinä hiki virtaa ja lihakset mene maitohapoille ja läski pala samalla lailla kuin esim tunnin juoksulenkillä. Toki ratsastuksen olennainen osa on se karsinan siivoaminen=paskan lappaaminen ja se kyllä polttaa kaloreita! ;)

    VastaaPoista
  4. Heh, tunnin estereenissä paloi minulla sykemittarin mukaan 700 kaloria :) Että juu, eipä se liikuntaa ole ;) Hyvää kevättä!

    VastaaPoista
  5. Ps. huippuratsastajat ovat kaikki hyvin laihoja. Mieti mistä voisi johtua.

    Pps. Huippuratsastajat vain ratsastavat, eivät luo paskaa itse talikollistakaan.

    VastaaPoista
  6. Voihan ne huippuratsastajat harrastaa tämän hevostelun lisäksi ihan oikeaakin liikuntaa. Kyllähän fiksu ihminen pitää ulkonäöstään huolta, etenkin jos joutuu olemaan esillä julkisuudessa.

    VastaaPoista
  7. Naurettava väite, että joku hevostelu olisi muka liikuntaa. Onhan se toki liikuntaa sille jaloille nostetulle makkaralle, mutta se ratsastaja on siellä kyydissä pelkkänä parasiittina. Kyllähän minäkin tänään harrastin liikuntaa ajamalla autolla kauppaan. 60km/h ja minulle tuli jo hiki, 80km/h syke hakkasi kahta sataa ja 100 km/h oksensin verta auton ikkunasta. Nyt on Lihakset ihan maitohapoilla. *lipittää palautusjuomaa ja on äärimmäisen ylpeä liikuntasuoritteestaan* Hevosihmiset ovat itseään täynnä olevia laiskureita, jotka varastavat kunnian liikunnasta siltä eläimeltä. Säälittävää!

    VastaaPoista
  8. Herrat, olette mielettömiä. Jatkakaa samaan malliin!

    VastaaPoista
  9. Hehe, me gusta, nää kommentit on ihanii <3 mut joo, kyllä jos sä oikeesti ratsastat ni kulutat energiaa, hiki tulee ja lihakset niiiin kipeinä. Empä tähä muuta jaksa sanoo, tervetuloo koittamaa :3
    T. Harrastanut _pelkkää_ ratsastusta n. 10 vuotta, silti hoikassa kunnossa ;)

    VastaaPoista
  10. Tää on lähes yhtä typerä kirjoitus, kun se koiran persereikä irstailu -juttu :'D. Mutta entisenä heppatyttönä (joka kehittyi muita tyttöjä aikaisemmin, ja oli sattumoisin suositumpi kun ne muut "epäheppatytöt")

    1. Juu kyllähän se hevonen siinä alla juoksee, mutta ratsastajan pitää _koko ajan_ ohjata ja kannustaa sitä liikkumaan omilla lihaksillaan (pohkeet,reidet). Kevennetyssä ravissa, jota usein ratsastetaan pitkiäkin aikoja yhtämittaisesti, ratsastaja ponnistaa sen perseensä ylös satulasta joka toisella hevosen askeleella. Se kun nousee ylös istumasta, ottaa pidemmän päälle koko alavartaloon ja vatsalihaksiin. Laukassa ja esteillä tasapainoillaan, myötäillään hevosen askelia, ja EI-ISTUTA vaan ollaan "kyykky asennossa" perse ei osu satulaan. Itse ratsastuksen lisäksi nostellaan ja raahataan painavia puomeja/telineitä ympäri kenttää, kanniskellaan painavia tavaroita, työnnetään kärryjä täynnä paskaa (jopa nekin painaa). Olkoon mielipiteenne mikä tahansa, mutta liikuntaa tämä on.

    2. En tiedä miten ulospäin lörpsöttävä klitoris itse kirjoittajalla on, mutta omani ei hinkkaa satulaan, eikä ratsastamisesta mitään seksuaalista mielihyvää saa (tosin nyt puhun vain itseni puolesta, muista en tiedä miten sairaita voivat olla). Miellän aika sairaaksi sen, että jotkut tosissanne pohditte näin perverssejä asioita.

    3. En usko että kaikki ratsastavat miehet olisivat homoja, mutta en kyllä tunnekaan yhtään miestä joka ratsastaa.

    VastaaPoista
  11. Vitun horoperse saatana. Missä perseen reiäs asut? Ärsyttää tollanen hevosihmisten vähättely. Ensinnäkin olen ylä-asteella, luokkani nopein juoksija, ja jos en olisi yli puolta elämästäni ratsastanut niin en tasan olisi luokan nopein. Hinaa se sun persees sinne selkään ja ota vaikka videomateriaalia kun itse ratsastat, ei ole meinaan tollasten lapsellisten idioottien leikkipaikka sekään. Paitsi, ei tollatteella idiootilla oo munaa edes lähestyä 5metriä hevosta. Siinäs vittu nostelet heinäpaaleja 1000kilon edestä parville, lastaat jäistä paskaa kärryihin ja kantelen hevosille useamman litran edestä vettä. Ja kaiken lisäksi, hevoset ovat todella arvaamattomia, ja jotkut ovat niitä käsitellessä kuolleet. Eikä tarvii siinäkään olla mikään erityisen villi hevonen. (Ja se jos joku loukkaantuu hevosta käsitellessä ei ole hevosen vika). Mieti ennenku alat pätee. ps. HAISTA VITTU

    VastaaPoista
  12. Parahin teini

    Olen äärimmäisen kiitollinen siitä, että kerroit olevasi yläasteella, sillä tekstistäsi päätellen olisin olettanut sinun kuuluvan jo meihin varttuneempiin ihmisiin. Olet selkeästi ikäistäsi vanhemman ja aikuisemman oloinen, joten onnitteluni siitä :)

    Lähestyn oikein mielelläni hevosta. Kauppahallin lihatiskillä on jos jonkin kokoista ja näköistä hevosen lihaa. Oikein vesi herahti kielelleni. Olen pannut ilokseni merkille, että joissakin suuremmissa kaupoissakin on nykyään hevosta tarjolla muussakin muodossa, kuin meetwurstina.

    On hienoa huomata, että äidinkielen tunneilla tarjotaan nykyisin hienoa ja kattavaa opetusta, mutta ihan pienenä vinkkinä minä ehdotan sinulle seuraavaa: Lukiessasi kaikenlaisia tekstejä, sinun kannattaa keskittyä myös syvemmin siihen, mitä olet lukemassa. Huomaan sinulla pienen pieniä puutteita sisälukutaidossa, mutta luulen sen menevän pitkälti nuoren ikäsi piikkiin. Kyllä se siitä vielä iloksi muuttu, kun käyt koulusi kiltisti loppuun.

    Aina se äiti ei valitettavasti ole paikalla lukemassa ääneen, joten kerron nyt tiivistetysti sinulle, mistä tässä oli kyse: Nalli sanoi kirjoituksessaan, että RATSASTUS ei ole liikuntaa. Hän ei missään vaiheessa väittänyt etteikö kaikanlaiset oheistoimet sitä olisi. En myöskään ymmärrä, miksi mainostat hevosten olevan vaarallisia tai sitä, että rauhallisenkin hevosen kanssa viikatemies väijyy koko ajan olan takana.
    Näillä väitteillä sinä itsekin tuot ilmi, miten vaarallisesta harrastuksesta on kysymys. Pitäiskiö talli-ikärajoja nostaa, etteivät lapset altistuisi kaikenlaisille vaaratilanteille tai jopa kuolemalle? Pitäisikö jonkun kerätä adressi sen puolesta, että alle 18-vuotiaat eivät pääsisi hevostalleille? Eihän lapsille autojakaan anneta, sillä heidän harkintakykynsä on vielä kovin puutteellinen ja he aiheuttaisivat liikenteessä vaaratilanteita itselleen ja muille tienkäyttäjille.

    Jätän nuo mainitsemasi kakkaleikit ja paalien nostot muille. Minä en ole koskaan saanut mitään mielihyvää ulosteleikeistä, mutta ymmärrän kyllä, että ihmiset ovat erilaisia. Puuhastelkaa te vaan niiden ulosteiden kanssa, kun kerran siitä mielihyvää saatte.

    Jätän myös sen vitun haistelun ainakin toistaiseksi väliin. En ole löytänyt siitäkään mitään sen kummempaa pointtia. Nuuhkikoot vittuja ne, jotka siitä jotain iloa itselleen saavat. En minä tuomitse vitunhaistelijoitakaan, sillä tässäkin asiassa pätee se, että ihmiset ovat erilaisia.

    Mukavaa kevättä sinulle poika. Kyllä se siitä helpottaa, viimeistään silloin, kun sinulla alkaa parta kasvaa ja pääset armeijaan opiskelemaan elämää miehenä.

    VastaaPoista
  13. Jalkapallon ikärajaa pitäis sit kans nostaa, sehä on maailman vaarallisin laji - ratsastuksen ollessa listalla vasta kuudentena mm. sauvakävelyn jälkeen. :)

    Anteeksi turha kommentti, mutta kerrankin pääsen pätemään :3

    VastaaPoista
  14. "Päteminen" on aina paikallaan, kunhan on jotain muutakin sanottavaa, kuin: "vitun kusipää" tai "haista vittu ääliö". Faktat ovat faktoja ja olet täysin oikeassa, että jos lähdetään "syyttämään" jotain tiettyä harrastusta vaaralliseksi, niin toki kyseistä harrastusta vaarallisemmat harrastuksetkin pitää myös huomioida.

    En tosin tiedä, että onko nämä luokitukset tehty tapahtuneiden onnettomuuksien pohjalta vai onko onnettomuudet suhteutettu harrastajamääriin. Niin tai näin.. se ei ole tässä oleellinen asia. Kysymyshän oli alunperin siitä, että onko ratsastaminen liikuntaa vai ei :D

    Rakentava keskustelu on aina paikallaan, mutta turha leukojen louskuttelu tai näppäimistön takominen ovat puolestaan taas...

    Me allekirjoittaneet emme myöskään ole väittäneet, etteikö joku muu saisi ajatella asioista eri tavalla, kuin me. Ihmiset ovat erilaisia ja näkevät asiat eri tavoin.

    VastaaPoista
  15. Tottatotta, mä en nää mitää liikuntaan/urheiluun liittyvää esim. formuloissa. Mut naurettavinta ehkä on toi kolmas kysymys, että onko kaikki ratsastavat miehet homoja. Ei ole, itse asiassa tunnen enemmän heteroratsastajamiehiä ku homoja (:

    Ja kyllä, noi haistatteluviestit on tyhmiä, mut huomaa että tuo ykskin on yläasteikänen, sillon provosoidutaan tosi helposti :D

    VastaaPoista
  16. Mitä tulee miespuolisiin ratsastajiin niin kyllä minäkin niitä aika homomaisina pidän, vaikka postaus olikin alunperin Nallin käsialaa. Ajatellaanpa nyt vaikka sellaista ravihevosen selässä keikkuvaa vaahtosammutinta, niin ei se kyllä mikään ihan heteron perikuva ole :D
    Toisaalta omasta mielestäni kaikki tanssijamiehetkin ovat homoja. Ei sillä, että se minulle kuuluisi. Niin kauan, kun ne eivät minua tule hivelemään tai virpomaan, niin homostelkoot rauhassa, ei ole minun ongelmani :)

    VastaaPoista
  17. Tarkotat varmaan ravaavan RATSUN selässä keikkuvaa herraa, ravurit kun juoksee kärryjen eessä ;) kyllä ne miehet aika usein heteroja on, eikä homoissakaan mitään vikaa ole :3 Oma MIESvalmentajani (kihloissa aivan liian kauniin naisen kanssa) sanoi, että jätkät rupee ratsastamaa/käymää tallilla niitte tiukoissa ratsastushousuissa oleilevien tyttöjen vuoksi ;D ja kyllä ite ainaki tykkään kattella miehii niissä vähä tiukemmissa housuissa (ei oo kuitenkaan tosi tiukat :/ ) :D

    VastaaPoista
  18. Nythän on niin, etten itsekään tiedä, että mitä tarkoitan. Kyse siis näistä jockey-pojuista. Valitettavasti en erota näitä erilaisia pekunalajeja toisistaan. Tai niin, tiedä sitten, että kuinka valitettavaa se on!
    Oli se laji sitten mikä hyvänsä niin tarkoitin todellakin niitä kullinkokoisia pikku-ukkoja, jotka ovat niin kaukana heteromiehistä, kuin vain voi olla.

    VastaaPoista
  19. Kokemust löytyy? ;)

    VastaaPoista
  20. Vastaheitto: Onko moottoriurheilu urheilua?
    Sekä moottoriurheilua että ratsastusta harrastavana tiedän kyllä vastauksen kumpaankin. :-)

    VastaaPoista
  21. Ei löydy kokemuksia, mutta vaikka löytyisikin niin ei kerta vielä homoksi tee :D
    Moottoriurheilu on varmasti ihan samalla tavalla urheilua, kuin ratsastuskin.
    Penkkiurheilu se vasta urheilua onkin. Voi sitä urheilun iloa, kun istuu kalja kädessä ja toinen munissa, katselemassa, kun toiset tekee ilmaveivejä. Pelin jälkeen: "me voitimme"

    VastaaPoista
  22. Minkähän takii ratsastus sitte on olympialaji jollei se ole edes liikuntaa? Haahym, siinäpä vaikea kysymys

    VastaaPoista
  23. http://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_olympialajeista

    Samaa ihmettelen esimerkiksi ammunnan, kroketin ja golfin osalta, muutamia mainitakseni.
    Golfkin on oikeaa megaurheilua. Apulaiset repii mailakasseja perässään ja itse "urheilija" ajaa sähköautollaan reiältä toiselle.

    VastaaPoista
  24. Jos ratsastus ei ole urheilua niin voit mennä este tunnille ratsastamaan ja laita se hevonen hyppäämään 110cm

    VastaaPoista
  25. Voi voi. Onhan ratsastus toki urheilua sille bratwursille, jonka selän päällä se ihmisvetelys huojuu, valuu ja poukkoilee.
    Mä voin hypätä vaikka kahdeksan metrin aitoja, kunhan sen kebabannoksen suorituskyky siihen riittää.
    En epäile hetkeäkään myöskään sitä, etteikö lintujen syysmuutot olisi niille raukoille raskasta, varmasti on...mutta onko minulle sitten raskasta upottaa perseeni lentokoneen ykkösluokan tuoliin ja katsella, miten niitä muuttajia ropisee lentokoneen moottoriin, joka tuottaa pyöriessään heikommalle ainekselle ilmaista jauhelihaa..

    VastaaPoista